HTML

Vakvágány

Érveléstechnikai nonszensz egy több mint két perces monológot úgy befejezni, hogy "Most akkor miről is beszélünk?"...

Friss topikok

Linkblog

Falra hányt borsó

GM8 2010.12.21. 21:00

Me:
A Nesteával lehet nyerni vagy milyageci?
Számozva van belülről a kupak.
He:
google
Me:
skynet
He:
kruton
Me:
Tim Kurton a neves film berendező arcberendezését átformálta egy váratlan napfolttevékenység.
(részletek a 6. oldalon...)
He:
részletek a tartalomjegyzékben
Me:
ördög a részletekben
avagy a falra festve
a falra hányt bors alatt fél centivel
He:
a küszöbre hányva
Me:
A küszöbszám túllépését követően, a küsz fő Santour teleszkópos brikcriklijén követő Ann, angolszász származású borsószárazó vendégmunkás több ízben lövést adott le hajnali 4 óra 32 perc és 38 perc között, amikor is a helyszínre érkező kommandós csoport vattacukorral nyugtatta meg az ámokfutó asszonyt.
A nő tettét később ketté-tárt karral támogatott érvelésében a gyermekkori csermely akkori befagyása által lehetővé vált koriórák olykori ki-ki hagyásával magyarázta, ugyanis ezen alkalmakkor nevelőapja már vagy negyvenöt napja a kaját szívószálon kapta, és rágcsáló lévén a foga le nem kopva oly méretűre nőt, hogy ez megrémítette a mára már felnőtt nőt.
Riporterünk az esemény után 1349 nappal a helyszínről tudósít:
-Kedves hallgatóink, lemerészkedtünk a tóig, de féltünk, hogy a helyi megtorlóink úgy basznak picsán, hogy futunk Torontóig, ezért a felvételeken a csermely csörgedező és a csermelyi hokipályán szolgáló edzőnő hangját egyaránt eltorzítottuk, majd hogy teljesen felismerhetetlen legyen, artikulálatlanul a háttérbe ordítottunk.
Orrhangú Orbánc Jácint riportját hallották, az élők és a megfelelő előfizetéssel rendelkező halott ákombákom formájú oszló testű egyedek, kivéve a nyomornegyedek földalatti lakói, így például a varsói, makói és monacói hullák és akiknek a dobhártyáját átfúrta egy fullánk. A szó a stúdióé, következzen Tillánk, aztán a csillagkapu Tilkkel, ha önöknek Tilk kell. Kellemes névnapot a Titanilláknak, és még több szabadnapot Törpillának, a bányában a Caterpillar-nak meg a kisgatyámban túrkáló Csillának s hozzá pacsit a pasijának, masnit az összes szabad sunának és új szerződést az RTL-re a Kasubának!
He:
nagyon fájhat a fejed
Me:
Ittam fekete teát és most jobb. Lehet a koffein valamit hazabaszott, bár gyanús volt, mert egy kicsit habzott, de valamit úgy tűnik eléggé átfazonírozott idebent, egy panírozott vastagon lezsírozott rozmárfasz keletkezett és az agyam elől minden helyet szép lassan bekebelezett...
He:
a képzelet
Me:
A képzelet bennem a valóságról valamit leképezett, de olykor az énem is belekérdezett, csak mire a válasz megérkezett, már rég fent volt a névelőn is az ékezet, így aztán a szellemi főfelügyelő hiába fékezett, a traffipaxos már lefényképezett. Megbasznak majd gyorshajtásért, midőn a fejemben nőtt gyors hajtás ért gyümölcsé fejlődött, odabent a lé eléggé döglődött módon lődörgött:
Hőbörgő bögöly gömbölyödött szívembe,
Bőrsömör csökönyödött szőrös felszínemre!
He:
és a bélszínemre
Me:
Bélszínem égiszem alatt gyarapítom, majd kétszínű vérszínű LEVIS-em azzal kitarkítom.
He:
a kantinom
Me:
Erről semmi nem jut az eszembe, pont, mint legutóbb szeptemberben. Rossz, mint a Florasept emberben, kevert a belemben, harag a keblemben, emelem fellegekbe, fel messze tengerfeletti egekbe csak hogy szabaduljak tőle, mert kedvemen csorbát okoz, ha valaki kertemben gorombán kártokoz, árt vagy a gondokon fokoz, arcul pofoz, majd hozzáláncol egy magnetofonhoz mi pocsék zenékkel mentáldeprivációba végleg lefokoz.
He:
a toboz
Me:
-mirigy váladéka, a világ tényálladéka magában ál s rejti a ráborított véka, s bár árnyéka masszív egy tányérka sas szív vagy kirántott zúza, esetleg némi pácolt medúza is megteszi, ha nincs rántott hús, így nem marad azért a kedvem borús.
He:
főleg ha szól a kórus
a faszomat
Me:
Megdobban a szív, még a háborús bűnös mellkasában is. Ez aztán banális, egy megkésett majális, decemberi abnormális rekorder abonet-katedrális.
He:
lejárt a kölcsönzési időm a könyvtárban tegnap és ma szólnak
Me:
így tudatják, hogy lazán lepasszolnak
He:
szopjanak ki
most mehetek be bazmeg

Címkék: im log

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvagany.blog.hu/api/trackback/id/tr692539970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása